Jesenski del sezone uspešno zaključen

13. 11. 2019 - 19:57

Jesenski del sezone je uspešno za nami, glavni poudarek pa je bil na novem igrišču, ki je bilo končno zgrajeno in predano v uporabo.

Članska ekipa je pripravljalni del oddelala še na starem igrišču, eno domačo tekmo so tudi odigrali na Godešiču, prvo domačo tekmo na novem igrišču pa so žal izgubili. Vendar pa je bilo zato toliko bolj veselo ob uradnem odprtju igrišča, 12. oktobra, ko so v sklopu programa otvoritve odigrali srečanje proti Železnikom in zmagali kar s 6:2.

Za tem so doma odigrali še dve srečanji in obe zmagali (Velesovo in Jesenice), v gosteh pa so iztržili remi in poraz. Jesenski del so tako zaključili na solidnem 7. mestu. Spomladi nas čakata še dve srečanji prvega dela, nato se liga razdeli na dve skupini, zato bosta uvodni tekmi še kako pomembni, saj se naši člani še lahko prebijejo v skupino za prvaka (1.-6. mesto).

Ekipa U9 je uspešno nastopala na turnirjih, dva sta bila odigrana tudi v Gorajtah. Na novo pa se je zaradi zadostnega števila igralcev formirala tudi ekipa U7, ki jo trenira Blaž Hafner.

Po otvoritvi smo člani društva opravili še nekaj del okrog igrišča, pred zimo pa so bile posodobljene tudi garderobe, ki sedaj omogočajo vadbo in tuširanje preko celotne zime.