U9 gostovali v Žireh, člani izgubili na derbiju

29. 9. 2019 - 12:34

Ekipa U9 je tokrat gostovala na turnirju v Žireh, kjer so poleg domačinov in naših fantov sodelovale še ekipe Preddvora, Zarice 1 in Zarice 2.

Tudi tokrat so se naši fantje odrezali dobro in se že veselijo naslednjega turnirja, ki bo v sklopu otvoritve novega igrišča v Gorajtah odigran čez dva tedna.

Člani pa so gostovali v Puštalu, kjer je bil odigran loški derbi. Končni rezultat je bil 2:1, vsi trije goli pa so bili doseženi v prvem polčasu, v razmaku devetih minut.

Slab začetek Poletovcev so izkoristili domačini, ki so povedli v 16. minuti ter vodstvo povišali na 2:0 v 20. minuti. Nato so naši fantje rezultat znižali v 25. minuti in kazalo je, da bomo spremljali napeto nadaljevanje srečanja. Vendar pa so v drugem delu Ločani dobro držali žogo, Poletovci pa iz redkih poskusov niso uspeli resneje zapretiti in ostalo je pri 2:1. Omeniti velja, da so domačini po prekršku v kazenskem prostoru v 73. minuti imeli priložnost za povišanje vodstva, vendar se je izkazal naš vratar Oto Šubic in strel iz enajstih metrov ubranil.

Naslednji vikend je članska ekipa prosta.