Zahvala Borisa Feltrina ob zaključku vodenja članske ekipe

10. 5. 2021 - 20:50

Trener članske ekipe Boris Feltrin je napisal nekaj besed v zahvalo za štiri leta, ki jih je preživel na klopi članske ekipe.

Pozdravljeni spoštovani nogometaši POLET-a.

Z vami sem imel čast preživeti skoraj štiri prekrasna leta. Vzponi, padci, veselje, žalost, smeh, zafrkancija, žal tudi nekaj poškodb - skratka nepozabni trenutki, ki jih lahko prinese le nogomet in krasna ekipa kakršna ste in upam boste ostali skupaj ter dosegli rezultate, ki ste jih sposobni.

Včasih je bilo težko, vendar me je Vaša volja in ljubezen do nogometa gnala naprej. Dali ste mi ogromno pozitivne energije in zadovoljstva, skupaj z Vami sem se učil ter delil svoje znanje in izkušnje po najboljših močeh. Pri svojem delu sem delal napake, morda se je kdo počutil zapostavljenega, se ni strinjal z mojim mišljenjem, vodenjem treninga ali tekme, verjetno je bila kritika z Vaše strani upravičena, vendar vedite, da nikoli nisem tega počel, da bi komurkoli škodoval.

Skratka, lahko bi napisal knjigo o krasnih trenutkih, ki sem jih delil z Vami, pa je ne bom, ker nisem vešč pisanja.

Zahvalil bi se vodstvu kluba, ki mi je omogočilo delo z igralci, vsem igralcem, ki so končali z aktivnim igranjem nogometa ali šli drugam v času mojega vodenja, skratka vsem, ki Vas ne bom nikoli pozabil in ste našli mesto v mojem srcu, od prvega do zadnjega in še enkrat se opravičujem v kolikor se je kdo počutil zapostavljenega.

Hvala vsem navijačem in podpornikom, ki ste nam stali ob strani ter skupaj z nami delili radosti in "težke trenutke". Prepričan sem, da nam bodo fantje pričarali še ogromno lepih trenutkov.

Boris Feltrin