Zbor članske ekipe

5. 6. 2020 - 18:03

Včeraj se je v Gorajtah zbrala članska ekipa. Najprej so imeli trening z igro, kasneje pa so se skupaj s trenerjem in predsednikom zbrali na sestanku.

Sestanek je potekal v prijetnem pogovoru, kjer sta nekaj besed povedala predsednik in trener, prav tako pa so za sproščeno vzdušje poskrbeli tudi komentarji igralcev. Boris Feltrin tudi v naslednji sezoni ostaja trener članske ekipe, kar so igralci pozdravili z glasnim aplavzom. Z ekipo je izjemno zadovoljen, tudi včerajšnjega sestanka so se udeležili v velikem številu. Poudaril je, da se ne spomni, da bi bila kdaj v zgodovini Poleta ekipa tako množična, saj ima na seznamu več kot 25 igralcev.

Igralski kader ostaja enak, kot je bil predviden za pomladanski del sezone. Na sestanku je svoj najverjetnejši zaključek kariere oznanil le Primož Jazbič.

Na koncu je sledilo prijetno druženje, saj se nekateri soigralci že dlje časa niso videli. Vsi pa se seveda že veselijo, da se vrnejo v tekmovalni ritem. S treningi bodo predvidoma pričeli konec julija, do takrat pa se bodo dvakrat tedensko dobivali in treninge izkoristili za igro.